Over ons

Wij zijn Toon Verlinden en Hans Van de Water. Samen richtten we in 2012 The Floor is Yours op. Want ‘Life is too short for bad presentations’, toch? Intussen trainden we duizenden onderzoekers en professionals in Europa en daarbuiten.

Beiden zijn we presentatiecoach, experten wetenschapscommunicatie en auteurs van het boek ‘The Floor is Yours’. Naast workshops geven, begeleiden we organisaties die hun complexe boodschap op een heldere en overtuigende manier willen communiceren.

Toon Verlinden is ook freelance wetenschaps- en reisjournalist. Samen met Hetty Helsmoortel organiseert hij elk jaar Sound of Science, het grootste openlucht wetenschapsfestival van België.

Hans Van de Water is oprichter van de Wetenschapsbattle, een waanzinnige show waar onderzoekers hun werk aan lagereschoolkinderen presenteren. De kinderen geven feedback en stemmen voor de beste presentatie. Ondertussen ook in het Engels (Battle of the Scientists) en het Frans (Choc des Scientifiques).

Blijf je graag op de hoogte van onze activiteiten?

Schrijf je in op onze blog of volg ons op Twitter (@FloorIsYours). Je kunt ons ook steeds mailen op info@thefloorisyours.be.

Hoe een presentatie van vijf minuten onze levens veranderde.

Als iemand beweert dat een presentatie geen impact heeft, dan antwoorden we dat een presentatie van vijf minuten onze levens veranderde. Hier lees je het verhaal over hoe The Floor is Yours is ontstaan.

One comment on “Over ons

  1. Pingback: Wetenschapsbattle | The Floor is Yours

Comments are closed.