Waarom kiezen voor The Floor is Yours?

1. Meer dan 10 jaar ervaring en duizenden getrainde onderzoekers en professionals, van Finland tot Spanje, van Mexico tot Zuid-Afrika.

2. We houden van complexe thema’s. Van longtransplantaties en platwormen tot artificiële intelligentie. Zowel de expert als de bomma moeten het kunnen begrijpen.

3. Onze training is altijd op maat van jouw project en jouw beoogde doelgroep. Geen voorgekauwde kost dus.

4. Nerdland Festival, de Vlaamse PhD Cup, Wetenschap Uitgedokterd of de Wetenschapsbattle: we trainen hun onderzoekers, elk jaar opnieuw.

5. Een workshop van The Floor is Yours is een ‘game changer’ (zoals deelneemster Anjali Verma van het National Agri-Food Biotechnology Institute uit India het verwoordde).

Wie is The Floor is Yours?

Wetenschapscommunicatoren Toon Verlinden en Hans Van de Water vonden het leven te kort voor saaie en onduidelijke presentaties. Onderzoek kan de wereld beter maken, maar veel onderzoekers en professionals worstelen ermee om met hun onderzoek of project naar buiten te komen en impact te creëren. Met The Floor is Yours willen ze daar, samen met Erik Luijts, een antwoord op bieden via training, publicaties en events.

Toon Verlinden

Toon Verlinden is van opleiding ingenieur biochemie én journalist. Naast presentatiecoach voor The Floor is Yours is hij freelance wetenschapsjournalist. Toon schrijft boeken zoals Code Rood en Weg van Water. Samen met Hetty Helsmoortel en Lieven Scheire organiseert hij ook het Nerdland wetenschapsfestival.

Hans Van de Water is master in de Internationale Politiek. Hij stampte de Wetenschapsbattle uit de grond, een wedstrijd waar wetenschappers hun onderzoek aan kinderen presenteren. Voor het FWO coördineerde hij de Vlaamse Wetenschapsagenda / Vraag voor de wetenschap.

Erik Luijts is een Master of Science in Marketing, met veel interesse in psychologie. Als gepassioneerde marktonderzoeker b(r)ouwt Erik sterke verhalen vanuit feiten en cijfers. Daarnaast coacht Erik sprekers om hen te laten schitteren op het podium van TedX Antwerp.

 

Als iemand beweert dat een presentatie geen impact heeft, dan antwoorden wij dat een presentatie van vijf minuten onze levens veranderde. Hier lees je het verhaal over hoe Toon en Hans elkaar ontmoetten. Of hoe The Floor is Yours is ontstaan.

  • De wetenschap wordt een pak luchtiger, duidelijker en mooier dankzij jullie!

    Kaat Houden communicatiemedewerker KU Leuven