Keynotes

Ben je voor je congres, teamdag of nieuwjaarsevent op zoek naar een keynote die een instant energieboost oplevert?
We popelen om jouw publiek warm te maken voor heldere communicatie. Hoe? Met een verhaal op maat, herkenbare bad & good practices en concrete tips om mee aan de slag te gaan. En nee, er is nog nooit iemand in slaap gevallen.

 • Een relevante boodschap

  Denk even aan alle presentaties die jaarlijks in jouw organisatie worden gegeven. Eerlijk. Wat leveren die op? Meestal is het antwoord: ‘bitter weinig’. Waarom? Omdat we nergens hebben geleerd hoe het wel moet. Wij tonen hoe het anders kan. Met impact.

 • Waar het publiek iets mee kan

  Met enkel blablabla verander je de wereld niet. We geven concrete, meteen toepasbare tips. Dus achteraf geen excuses meer om met je vingers te blijven draaien.

 • Door een dynamische spreker

  Toon Verlinden en Hans Van de Water halen alles uit de kast. In een doos kruipen, op een tafel staan, of vlinders laten vliegen: als het helpt om onze boodschap over te brengen, dan doen we het. Altijd op maat van de doelgroep.

 • Onderzoeksdag

   

  Voor hun onderzoeksdag nodigde Hogeschool VIVES ons uit om een lezing te geven. Alle deelnemers ontvingen een exemplaar van ons boek.

 • Studiedag

   

  Op de communicatiestudiedag van Epos, het Nationaal Agentschap voor het Erasmus+ programma in Vlaanderen, gaven wij een keynote ‘Wie hongert naar jouw verhaal? Over het belang van heldere en overtuigende communicatie’.

 • Beleidsdag

   

  Voor KOCA vzw gaven we een keynote tijdens hun beleidsdag, samen met een overzicht van de belangrijkste inzichten van de dag.

 • Toon Verlinden kwam spreken op onze beleidsdag. Hij volgde de hele dag mee en gaf op het einde een keynote op basis van wat hij die dag zag. We kregen een samenhangend verhaal mee naar huis, en goesting om verder aan ons beleidsplan te werken!

  Sophie Ampe Beleidsmedewerker KOCA vzw
The Floor is Yours
 

Het boek ‘The floor is yours: Leren presenteren van brainstom tot applaus‘ is de ideale aanvulling bij onze keynotes. Het legt stap voor stap uit hoe je een heldere en overtuigende presentatie opbouwt, met concrete voorbeelden en handige tools waarmee de lezer meteen aan de slag kan. Een ‘must read’ volgens Jan-Willem Toering, directeur van de Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV).

Wens je een exemplaar van het boek cadeau te doen aan de aanwezigen op je event? Dan kost het boek slechts € 20 per stuk, in plaats van € 25,99 in de winkel. Ook in het Engels beschikbaar.

Meer info over het boek

Richtprijs voor een keynote van twintig minuten: vanaf € 890 (excl. BTW en verplaatsingskost), afhankelijk van het thema en de locatie.