Hoe presenteer je online?

Praktisch. Zonder gedoe.

Een videomeeting op het werk, een digitaal congres of een online les? Een pandemie waardoor je je thesis of doctoraat voor de webcam verdedigt? Er zijn veel redenen waarom je online moet presenteren.

Maar hoe pak je dat het best aan? Hoe trek je de aandacht van je publiek en vermijd je dat ze afhaken? Want voordat je het weet bekijken ze hun mails of doen ze tijdens je praatje de vaat.

In dit boek leer je hoe je een online presentatie structureert, hoe je zorgt voor interactie met je publiek en hoe je een sterke indruk maakt voor de camera. Met herkenbare voorbeelden en praktische tips. Zonder gedoe. Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Bestel je exemplaar nu Bestel je exemplaar nu

 

Hans Van de Water en Toon Verlinden schreven het populaire boek The floor is yours. Leren presenteren van brainstorm tot applaus. Met hun bedrijf The Floor is Yours trainden ze al duizenden onderzoekers en professionals om helder en overtuigend te presenteren.

Op zoek naar een workshop over online presenteren?
Voor een webcam presenteren en toch de volle aandacht van je publiek behouden? Tijdens onze online training leer je waar je op moet letten: van interactie, oogcontact, tot de juiste software. Meer info over deze workshop