E-book en cursus

We schreven twee e-books en ontwikkelden een online cursus.

Je krijgt die gratis en voor niets, samen met nieuwe blogposts en updates. Het enige wat je moet doen is jezelf hieronder inschrijven.

Grijp je gratis e-book en online cursus

 

Meer over de e-books en de cursus:

Gratis e-book ONDERZOEKSPRESENTATIES

Presentation Domination - Maak onderzoekspresentaties met impactHet geheim van een goede onderzoekspresentatie? Dat behandelen we in dit boek.

Het e-book bevat 10 tips voor onderzoekers die de impact van hun presentaties willen vergroten. Met een welgemikte presentatie kan je collega’s, bazen, gebruikerscommissies en hele congressen overtuigen van het nut van je onderzoek.

Ik ben door het boek over onderzoekspresentaties aan ‘t bladeren, en het is ronduit GE-NI-AAL! – Stijn Calders, webontwikkelaar ruimtevaart-projecten bij het Belgisch Instituut voor Ruimte-Aëronomie

Gratis online cursus ONDERZOEKSPOSTERS

Posterpresentatie Blueprint: Maak zonder moeite zinvolle wetenschappelijke posters

Deze online cursus leert je hoe je een wetenschappelijke poster moet opbouwen, stap voor stap. Op het einde van de cursus krijg je de mogelijkheid om gratis het e-book van de cursus te ontvangen.

Hoe neem je deel aan de online cursus? Na inschrijving op The Floor is Yours ontvang je enkele dagen later een uitnodiging voor de postercursus. Mis de uitnodiging niet, want we sturen hem maar één keer op.

Een tijdje geleden ontving ik het e-book over wetenschappelijke posters. Ik heb het gelezen en geprobeerd om verschillende elementen toe te passen. Vorige week won ik de posterwedstrijd tijdens het ISCP 2015 in Gent. Ik had nooit eerder zoveel aandacht gekregen voor een posterpresentatie! Ik wilde jullie graag bedanken voor jullie advies! – Jasmien Maes, doctoraatsstudente, UGent

Grijp je gratis e-book en online cursus

Honger naar meer?

Neem ook eens een kijkje bij deze interessante artikels: